Laatste Tweets

Leiderschapsontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Verandermanagement

Klantgerichtheid

Onderwijsprofessionalisering

Het nieuwe werken

Proces- en werkorganisatie

Missie en visie

info@fritssallycohen.nl   072-5649907 of 06-23184737 | Emmastraat 128, 1814 DT Alkmaar | BTW ID: NL001364570B16
Mail: info@fritssallycohen.nl

Mijn visie


Visie op periode tot 2030
De wereld verandert steeds sneller. Vertrouwde economische, politieke, maatschappelijke en ecologische systemen lijken de grenzen van hun mogelijkheden bereikt te hebben. We begeven ons in een langdurige overgangsperiode waarin bestaande organisatiestructuren het zullen begeven, anderen zich weten om te vormen en nieuwe zullen ontstaan. Ook als niet precies duidelijk is hoe de toekomst er uit ziet, hebben bedrijven en organisaties vandaag behoefte aan oplossingen voor morgen.


Visie op organisatieontwikkeling
Het optimaal kunnen samenwerken vanuit authenticiteit en integriteit creëert een atmosfeer waarin flexibele organisatievormen, dynamisch management en slim werken tot duurzame innovaties leiden. Bedrijven en organisaties die authentiek zijn en samenwerken met zichzelf en de omgeving, zijn in staat zich aan te passen aan de veranderende omstandigheden van morgen. Samenwerken is te leren.


Visie op training en opleiding

De opbrengst van training en opleiding is significant hoger wanneer:Training en opleiding zijn een hulpmiddel om gewenste organisatieontwikkeling te realiseren.