Laatste Tweets

Leiderschapsontwikkeling

Organisatieontwikkeling

Verandermanagement

Klantgerichtheid

Onderwijsprofessionalisering

Het nieuwe werken

Proces- en werkorganisatie

Missie en visie

Recommandaties

Gerard Oud – College van Bestuur - Clusius College Noord-Holland
“Frits heeft fantastisch werk geleverd als trainer/consultant in het missie/visie traject van onze organisatie…” Lees meer

John Windhorst – Mentor werk – UWV Werkbedrijf
“Ik heb veel aan de inhoudelijke sturing en begeleiding van Frits gehad…”  Lees meer

Bastiaan van Meeteren – CEO Trainingproducties - Utrecht
“Frits geeft om zijn opdrachtgevers. Hij vindt altijd wegen om hen het beste te geven en iets extra's…” Lees meer

Jan Willem van de Velde – Owner Markus en van de Velde Amsterdam
“Ik zou Frits aanbevelen bij iedereen die een consultant zoekt die verder kijkt dan de theorie…” Lees meer

Lex van Teeffelen - Professor of Business Transfers and Innovation  - HU Business School Utrecht
“Frits Cohen is a totally dedicated consultant and interim manager, who combines "cure and care" in his approach…” Lees meer


Diederik Habbema – Managing Director Leo Burnett Amsterdam
Over Frits Cohen:

“Door jouw hulp heb ik mezelf moeten dwingen om te kijken naar het integratieproces. En daarmee hebben we versneld een aantal slagen gemaakt. Ik hoorde gisteren dat wij de eerste in Europa zijn die het integratieproces hebben afgerond. Overigens is dat pas fase 1. Nu begint het pas en ik ben blij dat jij het op je genomen hebt om e.e.a. te begeleiden. Dank dus bij je hulp tot nu toe en ik heb veel vertrouwen in het feit dat we het hele proces snel en goed gaan afronden.”


John Bosma – Directeur Marketing en Sales / Hoofd Verkoop – Zwitserleven Amstelveen

“Ik spreek namens het gehele commercieel management als ik zeg dat wij grote waardering hebben voor de wijze waarop Frits Sally Cohen onze accountmanagers heeft getraind.”


Beate Toonen – Manager Buying & Merchandising – Vroom en Dreesmann Warenhuizen BV Amsterdam

“De training en coaching van Frits Sally Cohen zijn totaal anders dan iedere training die ik hiervoor gevolgd heb. Ik vind ze echt een persoonlijke verrijking! Op hun unieke wijze bouwen zij aan het individu en het team. Hierdoor heb ik ervaren dat er een enorme positieve kracht vrijkomt, die ook vrijwel zeker resultaat geeft op meerdere fronten.


Luc Veenstra - Sales Manager - Texdecor Nederland

“ Presteren en presenteren, twee woorden die op elkaar lijken en niet zonder elkaar kunnen. Zakelijk gezien worden wij daarbij ondersteund door bureau Frits Sally Cohen met gedegen training. Frits Cohen levert een belangrijke bijdrage aan het succes waarvan wij mogen genieten. Een sterke presentatie naar afnemer en consument, en optimaal presteren door een gedegen training. Als gevolg van het succes van de training zijn onze resultaten aantoonbaar verbeterd.”


Heidi Fürrer – Managing Director – Mondial Cosmetics Alkmaar

“De retraite hebben wij als managementteam  als heel zinvol en prettig ervaren. In korte tijd hebben wij veel bereikt, zeker gelet op de beperkte tijd dat ons team samenwerkt. Het was goed om als bedrijf een spiegel voorgehouden te krijgen en vervolgens keuzes te maken met een bijbehorend plan van aanpak. Namens het hele team: dank voor alle input, tips en hulp die wij van Frits Sally Cohen hebben gekregen.”
info@fritssallycohen.nl   072-5649907 of 06-23184737 | Emmastraat 128, 1814 DT Alkmaar | BTW ID: NL001364570B16
Mail: info@fritssallycohen.nl